MIKSI VALITA BLENDTEC

MIKSI VALITA BLENDTEC

Blendtec tuotteet on suunniteltu ja valmistettu korkeimpien laatustandardien mukaan. Blendtec on edistynein blenderi, jonka voit omistaa. Tässä viisi asiaa, jotka erottavat Blendtecin muista:

HELPOSTI PUHDISTETTAVA KANNU

Takaa täydellisen sekoituksen, joka kerta.

Patentoidussa kannussamme on viisi sivua. Tämä kulmikas muotoilu takaa sen, että sekoitettavat ainekset tempautuvat aina automaattisesti kohti terää. Sen sijaan, että ainekset pyörisivät kannussa ympyrää – kuten ne tekevät pyöreässä kannussa – ne osuvat sekoitettaessa kannun tasaiselle sivulle, josta ne ohjautuvat kohti terää. Täydellinen lopputulos, joka ei viimeistelyä kaipaa.

KESTÄVÄ TURVATERÄ

Vahvempi. Turvallisempi.

Blendtec terät on tehty kylmäpuristetusta, vahvistetusta teräksestä ja ne ovat jopa 80% paksummat ja 10 kertaa vahvemmat kuin perinteisten blenderien terät. Terät ovat tylsiä, eivätkä teräviä. Mutta miksi? Terän, joka pyörii yli 480 kilometriä tunnissa, ei tarvitse olla terävä, jotta homma tulee hoidettua. Sen sijaan, että terä pilkkoisi pieniä paloja jäästä ja jäisistä hedelmistä sen terävillä kulmilla, Blendtecin suuri, tylppä terä on suunniteltu murskaamaan käytännössä kaiken. Lisäksi terä on täysin turvallinen pestä.

YKSINKERTAISET KOSKETUSNÄPPÄIMET

Modernit kosketusnäppäimet mahdollistavat huolettoman käytön.
Blendtec blendereissä on modernit kosketusnäppäimet, joka eivät pelkästään näytä hyviltä, vaan tekevät käytöstä ja puhdistamisesta helpompaa kuin koskaan. Blenderiä ei ole enää pakko vahtia vierestä, vaan sen käyttäminen onnistuu helpolla napinpainalluksella. Virtaviivainen ja sileä näppäimistö on myös helppo puhdistaa.

RIKKOUTUMATON VOIMANSIIRTO

Tätä ei tarvitse ikinä uusia.

Voimansiirto siirtää tehon moottorista terään. Kun kyseessä on blenderi, joka on niin tehokas kuin Blendtec, voimansiirron täytyy olla kestävä. Sen sijaan, että luottaisimme rikkimeneviin muoviosiin, kaikissa Blendtec blendereissä on karkaistusta metallista valmistetut voimansiirron rattaat. Ne eivät koskaan lipsu paikoiltaan tai mene rikki, joten se kestää vuosien kovaa käyttöä.

ULTRANOPEA MOOTTORI

Valmiina mihin tahansa tehtävään.

Blendtec blendereissä on markkinoiden voimakkaimmat moottorit, jotka tarjoavat saman voiman kuin ammattimaisten smoothiebaarien tai ravintoloiden laitteissa on. Moottorimme voivat sekoittaa jopa kaikista kovimpia raaka-aineita, kuten jäätä, jäisiä marjoja ja vihanneksia, raakoja kasviksia tasaiseksi koostumukseksi ilman, että teho heikkenee.

Näiden lisäksi Blendtec on myös:

MADE IN USA
Amerikkalainen perheomisteinen yritys, joka on sitoutunut valmistamaan parhaita laatutuotteita ilman kompromisseja.

VÄHINTÄÄN 8 VUODEN TAKUU
Me takaamme tuotteidemme laadun ja kestävyyden markkinoiden parhaalla takuulla ja palvelulla.