MITÄ KAIKKEA BLENDTEC TEKEE

MITÄ KAIKKEA BLENDTEC TEKEE

Blendtec on paljon muutakin kuin vain tehosekoitin – sitä voidaan käyttää moniin keittiöaskareisiin kuten:

SEKOITTAMINEN

Perustoimintoa voidaan käyttää smoothien, taikinoiden, juomien, kermavaahdon ja salaattikastikkeiden valmistamiseen. Tavanomaisessa sekoituskäytössä, aseta haluttu nopeus ja käytä laitetta kunnes haluttu koostumus saavutetaan.

KOSTEIDEN AINESTEN JAUHAMINEN

Tehosekoitin toimii lihamyllyn lailla, kun jauhetaan kosteutta sisältäviä aineksia, esimerkiksi liotettuja viljoja ja lihaa. Käytä sykäystoimintoa saavuttaaksesi halutun koostumuksen. Puhdista kannu huolellisesti jauhettuasi raakaa lihaa välttääksesi seuraavien kulhoon asetettujen ainesten pilaantumisen.

KUIVIEN AINESTEN JAUHAMINEN

Murskaa tai jauha vihanneksia tai täysjyväviljoja. Jauhaessasi viljoja voit käyttää joko sykäystoimintoa tai säätää nopeutta itse. Jauha pidempään halutessasi hienomman koostumuksen. Tätä toimintoa voi käyttää myös korppujauhojen valmistukseen tai grahamkeksien murskaamiseen. Käytä sykäystoimintoa kunnes haluttu koostumus saavutetaan.

KOKONAISTEN AINESTEN MEHUSTAMINEN

Kun valmistat mehua kokonaisista aineksista, käytä laitetta täydellä teholla 50 sekunnin ajan. Tällä toiminnolla saat sekä mehun että hedelmien ja vihannesten sisältämien kuitujen edut.

MÄRKÄ SILPPUAMINEN

Märkä silppuaminen on helppo tapa pilkkoa aineksia kuten porkkanaa ja selleriä. Lisää vain ainesten sekaan hieman vettä, jotta ne kiertävät helpommin kannussa. Siivilöi neste pois, kun olet valmis. Voit ottaa nesteen talteen ja käyttää sitä ruoanlaitossa. Käytä silppuamisessa sykäystoimintoa 8-12 kertaa kunnes haluttu koostumus saavutetaan.

KUIVA SILPPUAMINEN

Laitteella voi helposti, nopeasti ja siististi silputa pähkinöitä, kovia juustoja, kookosta ja muita kovia aineksia. Tätä toimintoa varten, käytä laitetta sykäystoiminnolla tai keskinopeudella. Paras lopputulos saavutetaan, kun ainekset silputaan pienissä erissä.

JÄISTEN HERKKUJEN VALMISTAMINEN

Laitteella voi valmistaa pehmytjäätelöä, sorbettia, jogurttijäätelöä ja paljon muuta. Käytä laitetta ensin 15 sekuntia matalalla nopeudella, sekoita tämän jälkeen keskinopeudella tai korkealla nopeudella kunnes haluttu koostumus saavutetaan.

TAIKINAT

Jauhettuasi viljoja, voit käyttää samaa kulhoa yhdistääksesi jauhot ja märät ainekset taikinaan.