DESIGNER 650 Stainless Steel

859,00 

Virtaviivainen muotoilu yhdistettynä SmartBlend -teknologiaan. Innovatiivinen liukusäädin, joka antaa sinulle erinomaisen tarkkuuden ja kontrollin laitteeseen. Modernin keittiön vakiovaruste.

Tuotetunnus (SKU): DESIGNER650SST Osasto:

Kuvaus

Designer 650 on blenderi, joka tekee kaiken. Ja täydentää lisäksi keittiösi sisustuksen. Designer 650 edustaa seuraavan sukupolven teknologiaa ja murskaa jäät ja pähkinät hetkessä. Valmistat sillä smoothiet, raakapuurot, lämpimät keitot, salsat, tahnat, kastikkeet, leipätaikinat ja paljon muuta. Vain mielikuvituksesi on rajana! Blendtecin laadun ansiosta sillä on 8 vuoden takuu.

PAKKAUS SISÄLTÄÄ

  • Designer 650 blenderin runko
  • BPA-vapaa WildSide+ -kannu, jossa on lisäysaukolla ja korkilla varustettu kansi
  • Suomenkielinen Blendtec Omistajan Opas

VALAISTUT KOSKETUSNÄPPÄIMET

Intuitiivinen kosketusnäyttö on helppo käyttää. Sen valot syttyvät yhdestä kosketuksesta ja sammuvat automaattisesti. Ohjauspaneeli on myös täysin tasainen, joten se on helppo puhdistaa nopealla pyyhkäisyllä.

KAHDEKSAN NOPEUTTA LIUKUKYTKIMELLÄ + PULSSI

Yksinkertaisesti liu’utat sormeasi vasemmalle tai oikealle kontrolloidaksesi moottorin nopeutta. Pulssia voit käyttää millä tahansa nopeudella saadaksesi lisätehoa nopeaan silppuamiseen tai sekoittamiseen.

VALMIIT SEKOITUSOHJELMAT

Ei enää arvailua. Kuusi esiasetettua ohjelmaa tekee sekoituksistasi täydellisiä. Yhden kosketuksen takana löydät ohjelmat: taikinat, jäänmurskaus, smoothie, jäätelö/jäädytetyt jälkiruoat, mehut, kuuma keitto.

Lisätiedot

Teho

3 hevosvoimaa

Ohjauspaneeli

Valaistu, kapasitiivinen kosketuskäyttöliittymä

Nopeudet

8 nopeutta + pulssi

Väri

Musta

Kannu

WildSide+, tilavuus 2,66 litraa

Yhteensopivuus

Patentoidut FourSide, Mini WildSide, WildSide+ ja Twister kannut

Mitat

17,6 x 23,4 x 39,6 cm

Paino

3,4 kg

Pakkauksen mitat

20,5 x 26 x 36,7 cm

Pakkauksen paino

6,65 kg

Takuu

8 vuotta