DESIGNER 725

899,00 

Virtaviivainen muotoilu yhdistettynä SmartBlend -teknologiaan. Innovatiivinen liukusäädin, joka antaa sinulle erinomaisen tarkkuuden ja kontrollin laitteeseen. Modernin keittiön vakiovaruste.

Tuotetunnus (SKU): DESIGNER725SST Osasto:

Kuvaus

Designer 725 vie tekniikan uudelle tasolle. Sen SmartBlend teknologia, 100 nopeusvaihtoehtoa, esiasetetut helpot ohjelmat ja uljas ulkonäkö tekevät siitä minkä vaan keittiön ylpeyden. Sen 3,8 hevosvoiman moottorilla valmistat niin smoothiet, raakapuurot, keitot, salsat, tahnat kuin kastikkeet – ja paljon muuta. Laite murskaa vaivatta myös jäät ja pähkinät. Kulhot ja terät on helppo puhdistaa käytön jälkeen.

PAKKAUS SISÄLTÄÄ

  • Designer 725 blenderin runko
  • BPA-vapaa WildSide+ -kannu, jossa on lisäysaukolla ja korkilla varustettu kansi
  • Suomenkielinen Blendtec Omistajan Opas

ÄLYKÄSTÄ TEKNOLOGIAA

Blendtec-tehosekoittimen SmartBlend-teknologia osaa tunnistaa erilaisia sekoitusta häiritseviä tekijöitä, kuten ainesten vääränlaisen syötön, ylikuumenemisen tai ilmataskun. Sekoitin ilmoittaa ongelmasta ja antaa ratkaisuohjeet.

SAUMATON NOPEUDENSÄÄTÖ JA PULSSI

Liukuvalitsimen avulla voit säätää sekoitusnopeutta sadasosan tarkkuudella, eli käytännössä portaattomasti. Sekoitin kertoo, mikä nopeus kannattaa valita hämmentämiseen, pilkkomiseen, sekoitukseen tai tahnan valmistukseen. Lisäpotkua antaa sykäystoiminto millä tahansa nopeudella.

VALMIIT SEKOITUSOHJELMAT

Kuusi esiasetettua sekoitusohjelmaa – smoothie, salsat, jäätelö, mehu, kuuma keitto ja puhdistus – valmistavat suosikkiherkkusi yhdellä napinpainalluksella. Laite myös ehdottaa kullekin ohjelmalle uusia käyttökohteita.

Lisätiedot

Teho

3.8 hevosvoimaa

Ohjauspaneeli

Valaistu, kapasitiivinen kosketuskäyttöliittymä

Nopeudet

100-nopeuksinen kapasitiivinen liukuvalitsin + pulssi

Väri

Teräs/musta

Kannu

WildSide+, tilavuus 2,66 litraa

Yhteensopivuus

Patentoidut FourSide, Mini WildSide, WildSide+ ja Twister kannut

Mitat

17,6 x 23,4 x 39,6 cm

Paino

4,9 kg

Pakkauksen mitat

25,5 x 40 x 36,5 cm

Pakkauksen paino

6,55 kg

Takuu

8 vuotta